Hvad er StrikOrama?

StrikOrama er Danmarks første strikke-podcast og består af Alain og Mette, 2 storstrikkende venner fra København.

Showet tager udgangspunkt i vores hobby - at strikke - men vi fylder godt ud med diverse mærkværdigheder og interessant musik.

Du kan normalt høre afsnittene her på siden eller gå ind i iTunes Store og abonnere på StrikOrama - det er gratis.

Vi er nu tilbage efter en længere pause!
Det gamle iTunes feed fungerer ikke længere, så hvis du plejer at hente afsnittene der, skal du abonnere gennem vores nye feed: http://strikoramapodcast.podbean.com/feed . Derudover kan du høre/downloade showet på vores nye podbean-side: strikoramapodcast.podbean.com.

Hvis du har lyst til at høre et af de gamle afsnit, skriv da en mail til os på strikorama @ gmail . com (uden mellemrum), så kan vi sende mp3-filerne til dig.

lørdag, oktober 03, 2009

Afsnit 4 - Afsnittet uden titel


Undskyld den laaange ventetid - vi er meget kede af at have ladet jer vente, men vi håber, at I vil tilgive os og nyde dette afsnit, som vi optog for en del tid siden, men først har taget os sammen til at udgive nu.

StrikOrama er endnu en gang i luften med et nyt og lækkert afsnit om den forunderlige verden af strik.
Vi taler bl.a. om dagens tema, som er 'strik i offentligheden' og om kommentarer fra vores lyttere.

Vi er ovenud lykkelige for den opmærksomhed vi har nydt fra jer!
Bliv endelig ved med at rise og rose - det er alt sammen med til at forme StrikOrama til at blive en bedre og smukkere podcast.

Lyt til afsnit 004 - Afsnittet uden titel

Shownoter:

Lace ribbon scarf

Lighthouse gansey strømper
Mettes blå uld/silke
One row handspun scarf
Aeolian
Ishbel
e-mail: strikorama@gmail.com
Ravelry-gruppen StrikOrama
StrikOrama-fanklub på Facebook

Musik:

cNoiz
- StrikOrama

Fra MusicAlley:

Dust Rhinos
- Perfect world
Mark Rudd - School kids
Introverts go public - Love sick boy

2 kommentarer:

 1. Opdagede jer i går og har nu lyttet til alle afsnit (inkl. afsn. 5, der lige dukkede op på iTunes her til morgen), og nu har jeg et par, forhåbentligt konstruktive, kommentarer;
  Jeres intromusik er alt for høj i forhold til talen, og varer alt for længe. Når I laver speak ind over det, er det lidt som at blive ført tilbage til 80'ernes musikprogrammer - man kan ikke rigtigt høre, hvad I siger, men bemærker en eller andet metallisk lyd.
  Kan I måske få hver jeres mikrofon? Det kan være svært at høre jer nogle gange, og lyden er lidt for fjernt fra mikrofonen.
  Læs op på dansksprogede opskrifter! :o) Det kan være ret frustrerende at høre på, hvor mange engelske udtryk I bruger og ikke mindst, når I så "undersætter", så det næsten bliver mere svært at forstå udtrykket. Fx hedder "lace knitting" ikke "blondestrik" men hulstrik (evt. "hulmønstret i strikket") eller kunststrik. "Cable knitting" er ikke "kabler" men snoninger/fletninger og overordnet, hhv. "strik med snoninger" og sådan noget lignende. :o)
  En ting af en anden slags; Det ville være rart, hvis I har opdateret denne blogside inden I lægger nyeste podcast online, så man kan se links og billeder samtidigt med, at man lytter til podcastet. :o)

  Det er meget hyggeligt at følge jer, men der vil jo altid være nogle ting, man lægger bedre mærke til, når man er udenforstående, som I som "lydklippere" ikke lægger mærke til. :o)

  SvarSlet
 2. Ja som Bettina siger kommer der en sær metalisk dåselyd imens i taler. Mikrofoner vil nok være vejen frem. Noget der kunne være sjovt var hvis I lavede nogle konkurrencer. Stil lytterne nogle opgaver og få dem til at indsende billeder af det de har lavet. I kunne også bede om at få tilsendt strikkeprøver og så analysere det.... bare et forslag.
  Glæder mig til næste afsnit.
  Knus Nadia

  SvarSlet

Bliv fan af StrikOrama på Facebook!

StrikOrama on Facebook