Hvad er StrikOrama?

StrikOrama er Danmarks første strikke-podcast og består af Alain og Mette, 2 storstrikkende venner fra København.

Showet tager udgangspunkt i vores hobby - at strikke - men vi fylder godt ud med diverse mærkværdigheder og interessant musik.

Du kan normalt høre afsnittene her på siden eller gå ind i iTunes Store og abonnere på StrikOrama - det er gratis.

Vi er nu tilbage efter en længere pause!
Det gamle iTunes feed fungerer ikke længere, så hvis du plejer at hente afsnittene der, skal du abonnere gennem vores nye feed: http://strikoramapodcast.podbean.com/feed . Derudover kan du høre/downloade showet på vores nye podbean-side: strikoramapodcast.podbean.com.

Hvis du har lyst til at høre et af de gamle afsnit, skriv da en mail til os på strikorama @ gmail . com (uden mellemrum), så kan vi sende mp3-filerne til dig.

mandag, august 15, 2011

Pause

Kære StrikOrama-lyttere,

vi har besluttet at holde en længere podcast-pause.
Der er flere årsager til dette:

Det kræver tid, planlægning og finanser at holde showet kørende, og vi vælger at fokusere på andre områder i tilværelsen i øjeblikket.

Tak for jeres interesse - vi har haft det sjovt og det håber vi også at I har - og hvem ved, måske vender vi tilbage før I kan nå at sige BUMBO!


1 kommentar:

  1. Ej øv, nu fik jeg endelig hørt jeres afsnit 27 i dag, og sad allerede og glædede mig til det næste.. Men det er forståeligt nok, I har jo også andet at tage jer til end at underholde mig :)

    Håber det bliver en kort pause..

    SvarSlet

Bliv fan af StrikOrama på Facebook!

StrikOrama on Facebook