Hvad er StrikOrama?

StrikOrama er Danmarks første strikke-podcast og består af Alain og Mette, 2 storstrikkende venner fra København.

Showet tager udgangspunkt i vores hobby - at strikke - men vi fylder godt ud med diverse mærkværdigheder og interessant musik.

Du kan normalt høre afsnittene her på siden eller gå ind i iTunes Store og abonnere på StrikOrama - det er gratis.

Vi er nu tilbage efter en længere pause!
Det gamle iTunes feed fungerer ikke længere, så hvis du plejer at hente afsnittene der, skal du abonnere gennem vores nye feed: http://strikoramapodcast.podbean.com/feed . Derudover kan du høre/downloade showet på vores nye podbean-side: strikoramapodcast.podbean.com.

Hvis du har lyst til at høre et af de gamle afsnit, skriv da en mail til os på strikorama @ gmail . com (uden mellemrum), så kan vi sende mp3-filerne til dig.

lørdag, marts 19, 2011

Afstemning

Kære lyttere,

Vi er nogle meget nysgerrige podcastere, så vi har lavet en lille afstemningsboks ude i siden af bloggen, hvor I meget gerne må krydse af ved det sted, I hører StrikOrama.

God weekend!

2 kommentarer:

  1. Anede ikke jeg kunne finde jer på Itunes. linker I ikke lige næste gang, jeg har kun lyttet til den der palay dimmer der er her inde på bloggen... Men ÆÆÆÆÆLLLLSSSSKKKEEEER Itunes.

    SvarSlet
  2. @ Charlotte: Du åbner bare iTunes på din computer og klikker på 'iTunes Store' ude i siden. Så kan man søge på 'strikorama' og abonnere på podcasten på den måde. Så opdaterer iTunes automatisk, når der er nye afsnit :)

    SvarSlet

Bliv fan af StrikOrama på Facebook!

StrikOrama on Facebook